#minnjutning

Om oss


Violea grundades 2019 med syftet att erbjuda de mest innovativa och noggrant utvalda sexleksakerna på marknaden, med fokus främst på sexleksaker som är framtagna och utvecklade både för och av kvinnor. Men Violea är mer än bara en butik med sexleksaker. 
Grundarna av Violea
Vi är genuint intresserade av sex, sexualitet och njutning i relation till normer och värderingar. Vi vill skapa skillnad och erbjuda något annat än vad de traditionella sexleksaksbutikerna gör. Något som är mer för dig, som kittlar din självkänsla och din njutning.
Varför välja Violea?

Du tycker att normerna kring sex och njutning är föråldrade och tråkiga. Du vill ha en mer jämlik, kul och lättsam syn. Du tycker det saknas en webbutik med sexleksaker där du kan känna dig avslappnad och trygg att handla. Du vill känna dig säker att de intimprodukter du använder är tillverkade av ämnen och material som inte är skadligt för dig eller miljön, är veganska och ej testade på djur. Du vill släppa loss din sexuella kreativitet och utforska din njutning ännu mer.

Violea samarbetar endast med företag som har ett etisk förhållningssätt genom hela produktionskedjan, som har produkter som är veganska, ej testade på djur och gjorda av kroppsvänliga material. För oss är det viktigt att ha samarbetspartners som står för en hälsosam syn på sexualitet och njutning. De flest av våra produkter är dessutom framtagna och utvecklade både för och av kvinnor.
Våra nyckelord är:
Omtanke
Vi vill ta hand om miljön, kroppen och själen.
Självkänsla
Alla har rätt att älska sig själv och att få vara unik.
Njutning
Alla individers rätt till sin egen njutning.
Medvetenhet
Vi möter den medvetna människan.

Namnet VIOLEA kommer från blomman viol, som anses vara ett naturligt afrodisiakum.
Sexleksaker för medvetna personer hos Violea
Vi har stora visioner vad gäller hållbarhet, etik, normer och värderingar. Många synvinklar att ha i åtanke och ibland även målsättningar som går emot varandra. Så kommer allt vara perfekt i början? Med största sannolikhet, nej! Det är en lärandeprocess för oss och vi är säkra på att misstag kommer att göras. Men också att dessa kommer att ses som lärdomar och möjligheter till att skapa utveckling i företaget. Så all konstruktiv kritik och kunskap som vi inte ännu tagit till oss, är varmt välkommet!
Njutning för livet!

Language
Swedish
Open drop down